divendres, 29 de febrer del 2008

Primeres novetats de la sèrie

Després de les darreres actualitzacions que s'han realitzat, com les novetats del nou apartat Cyber Productions i l'entrada de Tomato Assassin a la comunitat Facebook, crec que ara tocava informar de l'estat actual de la sèrie.

Anem per parts, la Sèrie Clàssica avança a molt bon ritme (pel poc temps que se li pot dedicar, clar) i TA VI: Cyber Carrot 2, ja està a punt de finalitzar aproximadament la meitat de les animacions. Heu de saber que després de tant de temps en espera, aquest episodi serà realitzat i serà el que actualment tindrà més diàlegs de la Sèrie Clàssica. Per això és molt provable que s'avanci la seva gravació per realitzar part del muntatge de só.



Aquestes dues imatges són un avanç de TA VI: Cyber Carrot 2, perquè pugueu part d'alguns dissenys que inclourà un dels episodis més importants i "èpics" de la Sèrie Clàssica. Malgrat tot, les imatges no són gaire reveladores ja que es procura mantenir l'aire de misteri (mai millor dit) amb el que va concloure TA V.



També durant tot aquest temps, s'ha anat treballant per realitzar els guions de la primera i segona part de la Sèrie Clàssica (TA I i II), que després de moltes idees i canvis, podríem dir que ja estarien pràcticament acabats.

He de dir que encara que estigui molt emocionat amb TA VI: Cyber Carrot 2, no m'he oblidat del Capítol 1 de la Sèrie Actual. De fet, tot i que actualment estigui aturat, ja hi ha algun storyboard realitzat i provablement a mitjans d'any (un cop s'hagués estrenat o faltés poc per estrenar-se TA VI), ja es començaria a treballar amb les animacions.

Per acabar, un cop hagi arribat el moment de treballar amb el Capítol 1, es treballarà paral·lelament amb els episodis I, II, III i IV de la Sèrie Clàssica per donar coherència visual a la sèrie. En un principi es pensava començar aquesta tasca amb TA III, però com ja estan pràcticament acabats els guions dels episodis I i II, és molt provable que es comenci pel principi...

To be continued!

1 comentari:

Valentí ha dit...

Hola Assassins!!

Estic content de veure que la sèrie avança amb aquesta força i que el Jau té aquestes energies infinites per fer-nos gaudir d'aquesta meravellosa producció. Si amb TA V ja vam disfrutar estic del tot segur que amb TA VI: Cyber Carrot 2 ens quedarem al·lucinats!Ànims Jau!!!!

I aquests previews...vaja, quina intriga...m'agrada molt com està quedant l'estil de la sèrie clàssica renovat amb l'experiència i el know how que el nostre estimat artista ha adquirit.

En fi...que estic molt content de veure com avança la sèrie, amb l'aparició del Tomato al Facebook, i amb tots els nous projectes de promoció que s'estan movent.

Apa, Assassins, una abraçada i aneu a pendre pel cul!!

Van.