dimarts, 7 de gener del 2014

Tomato Assassin VIII: Cyber Carrot 4

“Tranquil Banana, ja soc aquí”. Després d’acabar els 3 episodis que donaven inici a la sèrie clàssica, tornem de nou a l’Illa de la Foscor amb en Banana, per concloure la recerca d’en Cyber Carrot amb un combat èpic i ple d’emocions.



Quan l’Albert va gravar les veus dels episodis I, II, III, VIII i IX, estava en un punt on no sabia si continuar amb en Banana, o deixar acabat l’inici de la sèrie. Al final vaig decidir deixar de costat l’enfrontament amb en Cyber Carrot i acabar els 3 primers episodis per estructurar millor la sèrie. Crec que era necessari, per que amb aquest episodi, es tanca el camí de la mort i el retorn d’en Tomato Assassin. Per fi coneixem el significat de les paraules que l’Atom va dir (a les visions d’en Tomato), a la tercera part de la sèrie.



Part de la decissió d’aplaçar la realització d’aquest episodi, va ser també la de comptar amb la veu de la meva filla Martina. Un moment molt especial per mi i una idea que havia de realitzar, quan ella tingués l’edat suficient per poder gravar les seves linees de diàleg. Amb 5 anys va donar vida a un Banana més jove, al flashback que podem veure a l’episodi. Episodi que provablement, sigui el més complex que hagi desenvolupat a dia d’avui.

L’idea de recuperar en Tomato Assassin amb un estat cibernètic va néixer al 1994. De fet, si veieu el final de Tomato Ninja’94, surt un interrogant al final que es transforma en una mena de Tomato cibernètic (una pinzellada del que havia de ser part del seu retorn a Tomato The Movie). Aquesta idea va quedar aturada, fins que vaig recuperar la Sèrie Clàssica al 2006. Podeu veure als credits finals diferents dissenys d’en Cyber Tomato.



Com no, ressaltar una fatiga notable en el desenvolupament de la sèrie. Són molts anys i el desgast és força obvi, quan et trobes pràcticament sol realitzant tot el treball, amb totes les adversitats que van sorgint. A tot això i després de finalitzar la recerca d’en Cyber Carrot, el pròxim episodi (TA IX) desconec si serà el que finalitzi una etapa de la sèrie clàssica o bé, sigui el primer en un altre format més proper al còmic.

Gràcies a tots i totes els que feu possible aquesta sèrie i heu donat vida als personatges que hem anat veient durant tots els episodis. Com sempre, destacar el treball en aquest episodi del Sergi Ruiz, l’Eric Romero, l’Israel Alonso, Demis (Puerto Natales, Chile), la Martina i la veu immortal de la sèrie, l’Albert Manzanares.

To be continued!

2 comentaris:

Leoj ha dit...

Eiiii! què és això de Part Final?!.. no se perquè però a mi em sembla que aquest final és l'inici d'un nou enemic..? Guarda les forces banana.. tomato enllaunat fota-li castanya a aquest malparit! Endavant amb la 2ª generació roca!

Jau ha dit...

Ei Leoj!! La part final fa referencia als 4 episodis de la recerca d'en Cyber Carrot. El nou episodi esta en desenvolupament i si! comptara amb un nou enemic, com ja vam veure al final de l'episodi. To be continued!!!!